Про переваги смарт-приставок до телевізорів

11 октября 2023

Скажіть, а ви знали, що практично будь-який телевізор можна легко перетворити на Smart TV? Інакше кажучи, для перегляду будь-якого відео з інтернету на телеекрані зовсім не обов'язково купувати дорогий телевізор з відповідною функцією «смарт» – з цим завданням чудово впорається компактна приставка до телевізора, яка легко підключається до відповідних портів на ТV.

О перевагах смарт-приставки

1. Першою та основною перевагою можна вважати факт, про який вище вже згадувалося – це можливість перетворити будь-який телевізор на «розумний» і за наявності інтернет-з'єднання на своє задоволення переглядати потокове відео на екрані.

2. Смарт-приставка одночасно є сховищем різних медіафайлів – фільмів, фотографій, ігор, які можна транслювати на екран навіть за відсутності Інтернету. Цим, до речі, приставка вигідно відрізняється від Smart TV, що вимагає підключення до мережі для інтернет-серфінгу та антени для перегляду телебачення.

3. За рахунок компактності пристрою його можна брати із собою у поїздки – на дачу, у готель, у відрядження тощо. Це дасть вам можливість за наявності звичайного телевізора та інтернету дивитися будь-яке відео зі стрімінгових та фільмових сайтів, на You Tube тощо. Зауважимо, що багато приставок дають можливість отримання якісної картинки Full HD і навіть 4К, що безумовно підвищить задоволення від перегляду відео контенту. Якщо ви перебуваєте поза доступом до мережі, ваша приставка забезпечить вам відмінний відпочинок, демонструючи файли зі своєї медіатеки.

Андроід ТВ Приставка

До яких телевізорів можна підключати приставку?

Абсолютно до будь-яких, навіть до тих, які за старих часів отримали прізвиська «ящиків». Все залежить лише від способу підключення:

  • до відносно нових телевізорів пристрій просто підключити за допомогою спеціального кабелю, використовуючи порти HDMI, AV та VGA;
  • до телевізорів-«ящиків» можливе під'єднання за допомогою кабелю зі штекерами типу «тюльпан», правда високої якості картинки при цьому досягти буде неможливо;
  • для ігор можна додатково підключити до пристрою джойстик та інші геймпади, а для серфінгу в Інтернеті – клавіатуру та мишу.

Які існують смарт-приставки?

В залежності від операційної системи розрізняють такі варіанти:

  • Android – такі приставки можуть бути синхронізовані зі смартфонами та планшетами, що працюють на аналогічній ОС;
  • Linux;
  • tvOS (Apple TV), сумісні з iPhon та iPad;
  • Windows.

Все залежить від того, до якої операційної системи ви звикли і з якими пристроями хочете синхронізувати приставку.

Залежно від наявності вбудованої пам'яті, смарт-приставки діляться на дві групи – ті, які не мають пам'яті та такі, що її мають. Друга група, що цілком зрозуміло, коштуватиме дорожче, але при цьому наявність внутрішнього сховища надає користувачам цілу низку додаткових можливостей, про які вже йшлося дещо вище.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше