Смартфони тепер можна перетворити на телескоп

22 июля 2023

Прорив: смартфони тепер можна перетворити на телескоп

Американський стартап Vaonis представив апарат Hestia, який здатний перетворити смартфон на телескоп. Це система лінз з об'єктивом і підставкою для девайса. Користувачеві лише потрібно увімкнути у себе камеру і помістити гаджет на Hestia. Про це сталовідомо з Kickstarter.

Також потрібно завантажити і запустити однойменну програму для перегляду інтерактивної карти космосу. Додаток підкаже, куди потрібно повернути апарат для фіксації в найкращому вигляді. Далекі об'єкти сфотографувати не вийде. Hestia має 25-кратний зум. Його вистачить на знімки Місяця, сусідніх планет, Сонця і плям на ньому.

Фото - Vaonis
Фото - Vaonis
Фото - Vaonis
Фото - Vaonis

Фото - Vaonis
Фото - Vaonis

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на краудфандинговій платформі Kickstarter представлений кабель MagTame. Його головна надздібність - магнітна структура обплетення. Завдяки цій фішці кабель складається кільцями.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше