Росія отримала від КНДР нову зброю для війни

31 июля 2024

Росія отримала від КНДР нову зброю для війни

Окупанти почали використовувати проти нашої країни південнокорейський далекобійний самохідний протитанковий ракетний комплекс Bulsae-4. Про це повідомляє Мілітарний.

Bulsae-4 може бити по цілях за межами прямої видимості на відстані понад 10 км. Точних характеристик його майже немає. У різних джерелах наводиться дальність у межах 10-25 км. Цей показник дозволяє атакувати бронетехніку з безпечної відстані для самого Bulsae-4.

Пускова установка комплексу складається з поворотного пакета з 8 контейнерами з ракетами. Шасі - бронетранспортер М-2010 з колісною формулою 6 на 6.

"Керована ракета має великі стабілізатори і режим атаки на ціль зверху, де у бронетехніки найтонша броня. Для наведення на ракеті використовується електрооптична головка в поєднанні з командним наведенням по оптоволоконному кабелю. Завдяки цьому оператор комплексу здійснює ручне управління по відео. Під час польоту ракети він бачить усі складки рельєфу місцевості, всі об'єкти і може обійти перешкоди та вразити ціль за межами прямої видимості або навіть за укриттям", - ідеться в матеріалі.

Нагадаємо, раніше ми писали про візит Путіна до КНДР. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Журналісти розкрили схему потрапляння західних авто до РФ 25 сентября 2024

Хоча Грузія наклала власні обмеження на експорт автомобілів до Росії, існує низка лазівок, котрі дозволяють обходити ці заборони.

Зеленська зазнімкувалася з першою леді США на саміті в Нью-Йорку. Фото 25 сентября 2024

23-го вересня під час візиту до США Олена Зеленська взяла участь у Саміті майбутнього ООН. В його рамках у Нью-Йорку відбувся спеціальний захід, ініційований платформою Саміту перших леді та джентльменів, що кількома тижнями раніше провели у Києві.

Єва Лонгорія стала перлиною показу L'Oréal's Walk Your Worth, що відбувся в рамках Паризького тижня моди 25 сентября 2024

Американська акторка Єва Лонгорія стала перлиною показу L'Oréal's Walk Your Worth, що відбувся 23-го вересня в рамках Паризького тижня моди.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше