Росія збільшила виробництво балістичних ракет

19 июня 2024

Росія збільшила виробництво балістичних ракет

Країна-терористка РФ виробляє 85-90 ракет різних типів щомісяця. До цього списку входять і Кинджали, і Іскандери. Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

За його словами, раніше окупанти виробляли менше. Ймовірно, вони налагодили ланцюжок поставок через треті країни для закупівлі елементів, яких бракує.

"Загалом, все ж таки це не така велика кількість ракет", - сказав Мусієнко.

Що стосується атак, то експерт акцентував увагу на тому, що страждають аеродроми. Таким чином Росія думає, що вийде відтермінувати надходження літаків F-16. Прокоментував він і використання касетних авіабомб РБК-500 проти нашої країни.

"Вони їх застосовують ближче до лінії бойового зіткнення. Небезпечні вони тим, що здатні в себе вмістити велику кількість суббоєприпасів - в одній бомбі їх понад 500. Сапери рахували, що десь близько 30% із тих, що вони фіксували, не розірвалися, тобто вони не вибухають, що знову ж таки не зменшує небезпеку. Адже вони залишаються десь на землі й можуть розірватися, якщо на них наїхати транспортом або наступити", - розповів Олександр Мусієнко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в РФ студенти модернізують дрони-камікадзе для вибухів в Україні.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше