Росія збирає дані українців через сайти-фейки

2 сентября 2023

Росія збирає дані українців через сайти-фейки

Окупанти створили шахрайські сайти для збору інформації про українських військових та їхні родини. Ворожі ресурси маскуються під майданчики надання допомоги. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на чиновників Міноборони США.

Представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими в Україні Петро Яценко каже, що росіяни ще намагаються використовувати канали в Telegram, а також групи у Facebook і Viber.

"Таких ресурсів насправді - десятки. Є більш успішні, є менш успішні. Вони експлуатують надзвичайно вразливий стан рідних і близьких військовослужбовців, які зникли безвісти або потрапили до рук ворога. Вони також використовують те, що Росія не надає Україні інформацію про полонених. Рідні сподіваються, що їхня близька людина не загинула, а перебуває в полоні, і на пропозицію подібних ресурсів передають персональні дані", - розповів Яценко.

Отриману інформацію Росія може використовувати для визначення, чи живе хтось із військових або їхніх рідних на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше ми писали, в яких каналах Viber публікуються правдиві новини. Також давали офіційний список Telegram-каналів, що координуються Росією. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Надя Дорофєєва у кольорових міні влаштувала фешн-зйомку в паризькому готелі. Фото 7 октября 2024

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно у своєму кліпі показала моторошний сон матері, яка рятує дитину, влаштувала у паризькому готелі справжню фенш-зйомку.

Леся Нікітюк показала в своїх обіймах голоторсого чоловіка з тату на всю спину. Фото 7 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує "лоскотати" цікавість своїх шанувальників. Зірка знову показалася в обіймах загадкового чоловіка.

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше