Розкрито хитрість Росії під час зльотів МіГ-31

2 марта 2023

Розкрито хитрість Росії під час зльотів МіГ-31

Україна змушена оголошувати повітряну тривогу по всій країні і переводити системи ППО в бойову готовність через зльоти МіГ-31 у Білорусі, оскільки це може бути відволікаючий прийом окупантів. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

"Справа не в ракеті "Кинджал". Ось піднялися в повітря літаки МіГ-31, у Росії бачать, що ми не вмикаємо повітряної тривоги, і в цей момент роблять залп з "Іскандерів" або інших крилатих ракет. Ось наша ППО не в бойовій готовності, а ракети в цей час прилетіли. Це все відбувається в комплексі. Тому ми не можемо ігнорувати загрози. Тому що цей МіГ-31 може бути для того, щоб відвернути увагу. І поки ми думаємо, вмикати ППО чи ні, на нас уже летить крилата ракета. Надалі, коли в нас буде багатоешелонна система ППО, сподіваюся ми зможемо адекватно на це реагувати", - зазначив Олег Жданов.

Довідка Bigmir.net 

Росія до повномасштабного вторгнення змогла переобладнати чотири МіГи і один або два Ту-22М3 під пускову установку "Кинджалів". Вони задумувалися як ракети, які за рахунок швидкості ніхто не зможе збити.

"Кинджали" вироблялися в рамках науково-дослідної програми. І, за інформацією фахівців, не пішли в серійне виробництво. Є відомості, що таких ракет у країни-терориста близько 20 штук. Незважаючи на це, РФ застосувала їх по Україні кілька разів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що РФ змінила місце запуску "Шахедів", щоб розосередити українську ППО. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу 29 сентября 2024

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу

У Британії ув’язнили екоактивісток, які облили супом картину Ван Гога 29 сентября 2024

Через кілька годин після оголошення вироку суду, троє активістів руху Just Stop Oil знову облили супом картину "Соняшники".

Лілія Ребрик розказала про свою осінь і попозувала для атмосферних кадрів 29 сентября 2024

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик у своєму Instgaram показала фото з осіннім вайбом та розповіла з чим у неї асоціюється ця пора року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше