СБУ знищила російський "Сонцепьок" за допомогою дрону - відео

10 марта 2023

СБУ знищила російський "Сонцепьок" за допомогою дрону - відео

Сьогодні на війні українські захисники використовують тисячі різних дронів, починаючи від наземних і повітряних, закінчуючи особливими водними безпілотниками. При цьому в мережі регулярно з'являються відео про успішне використання безпілотників у різних ситуаціях на фронті. Цього разу за допомогою FPV-Дрону СБУ вдалося знищити російську систему залпового вогнеметного вогню "Сонцепьок".

Бойове завдання виконували воїни центру спецоперацій "А" Служби безпеки України. Так, важку вогнеметну систему вдалося знищити безпосередньо під час залпу і тепер вона не завдаватиме незручності українським воїнам. На опублікованих кадрах можна помітити, як дрон-камікадзе влітає в ВВС "Сонцепьок", після чого зображення переривається.

Зазначимо, що раніше ми вже розповідали про цю важку вогнеметну систему, а також про ще одну схожу систему під кодовою назвою "Буратіно". Попри хвалебні промови пропагандистів на російському телебаченні, на ділі ця система показала себе дуже погано і з початку війни РФ втратила вже кілька таких систем.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

54-річний відомий актор двічі отримав повістку і розповів про його мобілізацію 30 сентября 2024

Артист також відповів, чому після отримання повістки не перебуває на службі.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше