Що таке pod системи та як їх використовувати?

15 октября 2023

Сьогодні на вулицях рідко можна зустріти класичних курців, які тримають у руці традиційну цигарку. Куди найчастіше у поле зору потрапляють вейпери – користувачі електронних пристроїв для куріння. Виробники електронних сигарет не стоять на місці, вони активно експериментують, постійно удосконалюючи форму, колір та смакові відтінки даних пристроїв. Результатом такого пошуку можна вважати і под-системи Vaporesso, які завоювали велику популярність у курців.

Як використовувати pod систему?

Відразу зауважимо, що скористатися такими системами дуже просто – не складніше, ніж просто підпалити звичайну сигарету. Це, мабуть, одна з причин популярності под-систем. За своєю суттю pod система є різновидом електронної сигарети, що працює на сольовому нікотині. Даний гаджет характеризують компактні розміри, зручність використання та, що досить важливо, привабливий зовнішній вигляд.

Сольовий нікотин засвоюється організмом швидше, ніж звичайний, і не завдає додаткової шкоди від вдихання різних шкідливих продуктів, що утворюються в результаті згоряння тютюну, як це відбувається зі звичайними сигаретами. Експерти вважають, що pod системи допомагають людині якщо не позбутися шкідливої звички куріння, то хоча б скоротити кількість нікотину, що потрапляє до організму.

Що стосується техніки використання под-систем, то вона вкрай проста – гаджети автоматично запускаються при першій затяжці. Для насичення нікотином курцеві достатньо буквально кількох затяжок, після чого сигаретний «голод» буде задоволений і можна припинити куріння. Важливо зауважити, що після вейпінгу в роті не залишається ні характерного тютюнового запаху, ні неприємного післясмаку.

У числі всіх переваг pod систем також можна згадати такі:

  • привабливий дизайн;
  • просте керування – жодних кнопок та налаштувань под-системи не мають;
  • високий вміст нікотину, який швидко задовольнить найзапекліших курців;
  • відсутність протікання – дефект, на який страждають інші системи для вейпінгу;
  • широкий асортимент смаків та джусів, що дозволяє кожному вейперу задовольнити свої уподобання – серед цього спектру ви знайдете фруктові, тютюнові, кондитерські та інші смакові відтінки.

Якими бувають pod системи?

Мабуть, головною відмінністю pod систем можна вважати тип використовуваного картриджа. Картриджі бувають двох типів:

  1. Закритий – він є одноразовим, тобто, якщо закінчився вміст картриджа, необхідно його просто змінити на новий. Даний тип має певні переваги, оскільки не потрібно морочитися із заправкою – куди простіше вставити готовий та насолоджуватися вейпінгом;
  2. Відкритий – багаторазовий. Тут доведеться згаяти час на приготування суміші, але при цьому є можливість створити такий «букет» ароматів, концентрації бажаних компонентів і т.д., який принесе вам особливе задоволення.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше