Аналітики спрогнозували що станеться, якщо Китай стане лідером ринку технологій

21 сентября 2022

Що станеться, якщо Китай стане лідером ринку технологій

Аналітики SCSP представили звіт, в якому спрогнозували, що станеться, якщо Китай отримає звання світового лідера в галузі технологій. Деталі документа опублікував портал voanews.com.

Експерти запропонували уявити ситуацію, коли "авторитарна держава контролює цифрову інфраструктуру, займає домінуюче становище на світових технологічних платформах, контролює засоби виробництва критично важливих технологій та використовує нову хвилю технологій загального призначення, таких як біотехнології та нові енергетичні технології, щоб впливати на суспільство, економіку та армію". Кожна з цих тез може призвести до трильйона доларів у кишені Китаю, а не США. Також Китай спробує довести, що найкраща форма правління – автократія, а не демократія.

Звіт зосереджений на активному просуванні Китаєм ідеї суверенного інтернету. Вона передбачає обмеження потоку інформації державами для громадян. Китай у цьому випадку розробляє, ймовірно, контролює ключові аспекти підтримки критично важливої ​​інфраструктури.

Збройні сили США ризикують втратити технологічну перевагу. Екс-посол США у Китаї Джон Хантсман упевнений, що американці насправді не знають, наскільки китайці їх випереджають. Він зараз обіймає посаду віце-голови Ford Motor Company. На його думку, КНР як мінімум на 5 років перевершує США з виробництва авто.

Нагадаємо, раніше bimir.net розповідав про те, як Китай бореться з протестами за допомогою мобільного додатку. Також, у Китаї поліція "передбачає" злочини: працює налагоджена система стеження.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Польщі назвали країну, яка може змусити РФ закінчити війну 6 мая 2024

Китай міг би фактично змусити російського диктатора припинити війну проти України, зазначив глава МЗС Польщі.

Юрушева показала, як з дочками у міланському соборі паску святила. Фото 6 мая 2024

Дружина ексголови Черкаської ОВА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева показала, як з дітьми святила паску у Мілані.

Депутатка Мезенцева у джинсах та вишиванці показалася на Великдень у рідному Харкові 6 мая 2024

Депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева посвятила паску у рідному Харкові.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше