Стало відомо, що являє собою найдешевша електро Audi

11 марта 2023

Що являє собою найдешевша електро Audi за $10 000

Нещодавно компанія Audi презентувала новий незвичайний електромобіль. У ньому встановлений двигун на 0,35 к.с., невелика батарея, а також усередині стоїть посилена підвіска, яка підготовлена до бездоріжжя та складних дорожніх умов. І звичайно ж головна особливість даної техніки полягає в тому, що це велосипед. Подробиці про перший електробайк розповіли на сайті компанії.

Сам електровелосипед поки не отримав будь-якої цікавої назви, а в більшості презентаційних матеріалів він називається "електричним гірським велосипедом Audi з силовою установкою від Fantic". Італійська компанія стала партнером німецького автогіганта щодо випуску велосипедів. Так, вони постачають електродвигун на 0,25 кВт (0,35 к.с.) та батарею на 0,72 кВт∙год.

Audi
Audi

Електровелосипед від Audi має не тільки електричний привід, але й посилену підвіску з робочим ходом до 180 мм, бездоріжжя цьому байку також допомагають долати спеціальні шини Vitoria на 27,5 дюйма. Гальмування велосипеда здійснюється за допомогою дискових гальм. Забарвлення та дизайн електровелосипеда виконані у дусі Audi RS Q e-tron.

Як і більшість подібних моделей велосипедів від автовиробників, байк коштує досить дорого. Один екземпляр обійдеться в 10 000 доларів, але порівнюючи цей електробайк з конкурентами від інших автовиробників, можна сказати, що він є одним із найдешевших у класі.

Audi
Audi

Загалом, сторонні аксесуари є для автомобільних компаній непоганою статтею заробітку. Так, нещодавно ми розповідали про сонячні окуляри від компанії Bugatti, які обійдуться своєму покупцю в 15 000 доларів.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

Катя Репяхова показала своє дитяче фото з Віктором Павліком 30 сентября 2024

"Це твій майбутній чоловік, віриш?" Катя Репяхова показала дитяче фото з Віктором Павліком Вона була поціновувачкою творчості артиста з юних років

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше