Штучний інтелект навчатиметься на наших соцмережах

6 июля 2023

Штучний інтелект навчатиметься на наших соцмережах

Google знову оновила політику конфіденційності у своїх сервісах. Тепер, як кажуть у компанії, їй можна використовувати загальнодоступні відомості для навчання моделей штучного інтелекту. Наприклад, чат-бота Bard. Про це повідомляє gizmodo.com.

Тобто, у Google є можливість збирати і використовувати будь-які дані, до яких можна дістати. До таких належать і публікації в соціальних мережах. Крім Bard техногігант хоче вдосконалювати "Перекладач" і Google Cloud. Приклад запозичення користувацьких даних - "інформація про вашу компанію на веб-сайті".

У ЗМІ побоюються, що оновлення може спричинити скандали з авторськими правами на різний контент. Зокрема, ті ж дизайнери можуть обурюватися через копіювання або використання їхніх оригінальних робіт у генераторах картинок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що штучному інтелекту пророкують крах через навчання на контенті, який згенерували інші ШІ-модулі. Крім того, Європейський союз запустив процедуру підготовки закону про регулювання розвитку штучного інтелекту, захисту людей від нього.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Гарріс виникли несподівані проблеми через схильність Волза до неправди 4 октября 2024

Кандидат у віцепризиденти від демократів вже неодноразово був пійманий на заявах, які не відповідають дійсності.

Захід перестав боятися ядерних погроз РФ - Time 4 октября 2024

Стримана реакція стає все більш поширеною серед західних чиновників. Для багатьох із них Путін став схожим на хлопчика, який дуже часто кричав "Вовки!".

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше