Ілону Маску допомогли з Twitter сини російських олігархів

27 августа 2024

Скандал із російським присмаком: Ілону Маску допомогли з Twitter сини олігархів

Під час купівлі соціальної мережі Twitter у 2022 році Ілон Маск отримав підтримку від 8VС. До цього фонду входять сини російських олігархів Петра Авена і Вадима Мошковича. Про це повідомляє Newsweek. 

Окружний суд Каліфорнії зажадав від Маска розсекретити список акціонерів X Holdings. До нього входять 100 осіб. Йдеться про представників Кремнієвої долини, фонду Дідді, саудівського принца Аль-Валіде ібн Талал аль-Сауде, венчурний фонд 8VС.

В 8VС перебувають сини російських олігархів Джек Мошкович і Денис Авен. Перший з 2018 року, а другий з 2022 року. Щодо останнього, його батька вже тоді внесли до санкційних західних списків. Засновник 8VС Джо Лонсдейл заявив, що "Мошкович і Авен є висококваліфікованими профі і не пов'язані з російським бізнесом".

При цьому Лонсдейл додав, що його ненависть до Путіна і боротьба з тероризмом мали на увазі мету зберегти мільярди для американського уряду і зробити державу більш готовою до протистояння з противниками. Однак, "робота не повинна включати ізоляцію більш розумних і багатих росіян, це не правильна стратегія".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ілон Маск цинічно висловився про війну в Україні. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше