Смартфон Samsung, який ще не вийшов, уже переплюнув iPhone 16 Pro

27 сентября 2024

Смартфон Samsung, який ще не вийшов, уже переплюнув iPhone 16 Pro

У базі даних Geekbench 6 виявлено результати тестування Samsung Galaxy S25 Ultra, оснащеного чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4. Згідно з повідомленням Tom's Guide, результати багатоядерної перевірки смартфона перевершили показники iPhone 16 Pro Max з процесором A18 Pro.

Пристрій із кодом SM-S928U показав результат у 3069 балів в одноядерному тесті та 9080 балів у багатоядерному. Водночас iPhone 16 Pro на чипі A18 Pro, який вважається найпотужнішим мобільним процесором на даний момент, набрав 3429 балів в одноядерному тесті та 8790 балів у багатоядерному.

На опублікованому скріншоті видно, що Galaxy S25 Ultra був протестований з 12 Гб оперативної пам'яті. Щодо процесора Snapdragon 8 Gen 4, випробуваного в цьому варіанті, відомо, що він побудований за схемою "2+6". Два високопродуктивних ядра функціонують на частоті 4,20 ГГц, а енергоефективні ядра - на 2,90 ГГц.

Фото - 91mobiles/Geekbench
Фото - 91mobiles/Geekbench

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що рендери і характеристики нового Galaxy S25 Ultra від Samsung з'явилися до анонсу.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині енергетики під час роботи виявили вибухонебезпечний предмет 27 сентября 2024

На Київщині енергетики під час роботи виявили вибухонебезпечний предмет. Подробиці і фото Боєприпас вивезли на спеціалізований полігон

Павлік у стильних джинсах попозував із дружиною і сином на тлі осінньої Одеси 27 сентября 2024

Співак Віктор Павлік, його дружина-блогерка Катерина Репяхова і їхній 3-річний син Михайло попозували для чергового сімейного фотосету.

США почали розробку перехоплювача гіперзвукових ракет 26 сентября 2024

Трирічні розробки призвели до створення інноваційної конструкції, здатної протистояти існуючим та новим гіперзвуковим загрозам, стверджують у Northrop Grumman.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше