Смартфони на Android неминуче подорожчають

9 июля 2024

Смартфони на Android неминуче подорожчають

Згідно інформації від Wccftech, компанія Qualcomm, що виробляє процесори Snapdragon, планує збільшити собівартість свого наступного флагманського SoC на 10% - 20%, залежно від обсягу замовлення і функціональних можливостей. Таким чином, якщо собівартість одного процесора Snapdragon Gen 3 становить приблизно 200 дол, то Gen 4 буде оцінюватися 220-240 дол.

Виробники Android-пристроїв, що використовують процесори Snapdragon 8 Gen 4, ймовірно, передадуть "додаткові витрати" на споживачів. Альтернативою може бути звернення до конкурента Qualcomm, такого як MediaTek, чиї рішення, можливо, коштуватимуть дешевше. Смартфони, оснащені процесором Snapdragon 8 Gen 4, поки що не було підтверджено, однак можна припустити, що ціни на моделі Samsung Galaxy S25, OnePlus 13, Xiaomi 15, а також топові пристрої Vivo і Oppo, швидше за все, збільшаться.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple випустить iPhone 17 Slim. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки 27 сентября 2024

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки: нехай вдома роблять, що хочуть У відповідь українці заявили, що думка співачки "взагалі недоречна"

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю 27 сентября 2024

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю. Подробиці і фото "Бізнесмену" загрожує до семи років позбавлення волі

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників 27 сентября 2024

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників. Усі подробиці і фото Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше