Стало відомо, які питання можуть поставити під час прийому на роботу в Google

18 марта 2023

Стало відомо, які питання можуть поставити під час прийому на роботу в Google

У мережі з'явилася інформація про те, яким має бути резюме охочих влаштуватися в Google. Крім того, розкрито потенційні теми запитань на співбесіді. Про це повідомляє Mathema.

Керівний склад техногіганта намагається оцінити навички майбутнього співробітника, а не освіту і кваліфікацію. Велика увага приділяється резюме. У Google обожнюють лаконічність. Одна зі штатних рекрутерів Джесс Пенкхус порадила будувати свою презентацію за формулою XYZ, що людською мовою розшифровується як "Я виконав задачу X, яка вимірюється в Y, завдяки діям Z". Додатково, у Google шукають:

  • Відповідність.
  • Когнітивні можливості.
  • Лідерські звички.
  • Те, як людина може покращити поточні проекти.

До речі, на співбесіді можуть ставити запитання математичного характеру. Вони можуть стосуватися основних арифметичних дій, розрядності, заокруглення, дробів, одиниць виміру, від'ємних чисел, відсотків, показників степеня, коренів, ірраціональних чисел, простих чисел, поняття нескінченності, двійкової системи, лінійних рівнянь і нерівностей, побудови графіків рівнянь, системи рівнянь, квадратних рівнянь, поліноміальних рівнянь, функцій, логарифмів.  

З імовірністю в 10-20% ще можуть запитати з геометрії, теореми Піфагора, комбінаторики. Рекрутери можуть поцікавитися у кандидата, чи знає він головних конкурентів компанії, який улюблений продукт, як його зробити краще.    

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що дарують співробітникам Apple після 10 років роботи. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Іран скоротив присутність у Сирії - ЗМІ 24 апреля 2024

Іран вивів свої війська із південної Сирії, включно із провінцією Кунейтра і Дараа, які межують з Голанськими висотами.

Коли потрібен осушувач повітря та які принципи вибору? 24 апреля 2024

Занадто вологе повітря може бути не менш шкідливим, ніж сильно сухе. Це стосується не тільки людського здоров’я, а й житлових або торгівельних приміщень

Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим 24 апреля 2024

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше