Окупанти отримали небезпечні машини для замінування "Земледелие"

17 октября 2023

Стріляє на 15 км: окупанти отримали небезпечні машини "Земледелие"

Російська корпорація "Ростех" заявила про дострокове передання окупантам нової партії систем для дистанційної постановки мін під назвою "Земледелие". Вони зовні схожі на РСЗВ "Град". Про це повідомляє Defense Express.

У РФ заявляють, що дальність стрільби системи становить 5 -15 км. Кожна пускова установка має два блоки на 25 боєприпасів калібру 122 мм. Базою виступає 8-колісне шасі КамАЗ. Також у складі є транспортно-заряджальна машина і транспортно-пускові контейнери з інженерними боєприпасами. Стверджуються, що нібито одним залпом можна замінувати площу, яка дорівнює кільком футбольним полям. При цьому, мінні загородження є будь-якої складності. Можна навіть зробити так, щоб армія РФ спокійно через них проходила. Також виробник каже, що у кожної міни є запрограмований самоліквідатор, здатний деактивуватися через час без участі людини.

Наші захисники змогли знищити, як мінімум, 2 системи. Перший випадок був у березні поточного року за допомогою дрона зі скиданням. Вдруге "Земледелие" ліквідували в червні цього року. Попередньо, для цього працювали боєприпасами індивідуального наведення - SMArt 155 або 155 BONUS.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що аналітики оцінили, чи може РФ збивати наші "Нептуни". 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше