ТОП-10 гаджетів цього літа, на які не шкода витратити гроші

15 июня 2014

Портал Look At Me склав рейтинг 10 гаджетів цього літа, на які не шкода буде витратити гроші. Серед них - нові функціональні гаджети для простого спілкування, створення красивих фото, 3D-друку і здорового життя.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 - флагманський смартфон на базі нової мобільної операційної системи Windows Phone 8.1. Пристрій, що схожий на Lumia Icon, має дисплей Full HD з діагоналлю 5 дюймів, 20-піксельну камеру, процесор Snapdragon 800 і підтримує функцію бездротової зарядки. Крім того, навесні були представлені нові недорогі смартфони Nokia - Lumia 630 і Lumia 635.

Дата виходу: вже у продажу

3D-смартфон Amazon

18 червня Amazon покаже свій новий гаджет - судячи з промовідео, це буде 3D-смартфон. Завдяки чотирьом фронтальним камерам користувачі смартфона зможуть бачити тривимірні зображення без спеціальних окулярів і будь-яких інших пристосувань. Також передбачається, що смартфон на базі Android буде мати екран з діагоналлю 4,7 дюйма і роздільною здатністю 720p HD, камеру з роздільною здатністю 13 мегапікселів і 2 гігабайти оперативної пам'яті.

Дата виходу: 18 червня

Microsoft Surface Pro 3

Найбільший і найпотужніший планшет в лінійці Surface. Представники Microsoft вважають, що гаджет може впоратися з усіма завданнями так само, як і ноутбук. При цьому він легший, ніж схожий за розміром 13-дюймовий MacBook Air. Surface Pro3 важить 800 г, а ноутбук Apple - 1,3 кг. Крім того, планшет на 10 % швидше, ніж Surface Pro 2. Він доступний з трьома видами процесорів - Intel Core i3, i5 або i7.

Дата виходу: 20 червня (США і Канада), серпень (ще 26 країн)

3D-принтер MakerBot Replicator Mini

Один з найочікуваніших релізів року - це один з перших недорогих і придатних для домашнього використання 3D-принтер MakerBot Replicator Mini. Він важить всього 8 кг і має висоту приблизно 38 сантиметрів. До пристрою додається камера, яка допоможе стежити за процесом друку на відстані. У США він коштує 1,375 доларів.

Дата виходу: вже у продажу (США)

Набір для дітей OSMO

Аксесуар для iPad, що дозволяє об'єднати реальні ігри та відеоігри. OSMO складається з підставки і насадки на камеру, яка розпізнає рухи дитини перед планшетом. Крім того, до пристрою додаються три гри.

Дата виходу: відправка перших наборів почнеться в кінці літа.

Розумний браслет Nymi

Браслет, який дозволяє не користуватися ключами: Nymi вимірює пульс власника (цей показник відрізняє його від всіх інших) і на основі цих даних дозволяє відкривати двері будинку, офісу або машини одним дотиком.

Дата виходу: відправка перших наборів почнеться в кінці літа.

Смартфон LG G3

G3 - головний смартфон LG в 2014 році. На перший погляд, новий смартфон багато в чому схожий на конкурентів HTC One, Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, але деякі характеристики відрізняють його від інших Android-смартфонів. Наприклад, одна з найбільш цікавих функцій - лазерний автофокус, яким забезпечена камера G3.

Дата виходу: липень

Розумний годинник Moto 360

Motorola зробила спробу створити дійсно красивий розумний годинник - цього літа виходить Moto 360, який буде доступний з кількома варіантами дизайну. За словами Джима Вікса, головного дизайнера Motorola, його команда витратила 1,5 року на розробку нового гаджета.

На відміну від розробників годинника Samsung Galaxy Gear і Pebble Steel, дизайнери Motorola вирішили не винаходити нову форму, а орієнтуватися на те, як виглядає класичний наручний годинник. Гаджет коштує 129 доларів, має непогану камеру і можливість розширення пам'яті, але не підтримує 4G.

Дата виходу: влітку, але точно поки не відомо.

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom - більш тонка і потужна версія Galaxy S4 Zoom, який представляв собою гібрид смартфона і фотоапарата. Камера нового пристрою має вражаючі характеристики: 10-кратний оптичний зум, матриця зі зворотним підсвічуванням, що дозволяє робити хороші знімки при поганому освітленні, а також функція оптичної стабілізації.

Дата виходу: вже у продажу

Kano

Одна з найбільших сенсацій на Kickstarter за останній час: розробники модульного комп'ютера Kano хотіли зібрати $ 100,000, але бажаючі отримати такий пристрій пожертвували $ 1 млн. Після збірки Kano можна освоїти ази програмування - розробники хотіли, щоб Kano став Lego XXI століття і навчав дітей і дорослих використовувати нові технології.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" 4 октября 2024

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" Перший випуск покажуть менш ніж за місяць

Дієтологи назвали десерти, які не шкодять фігурі: їх можна легко приготувати вдома 4 октября 2024

Ці низькокалорійні солодощі можна їсти кожного дня, навіть на дієті.

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше