Названо ТОП-8 бездротових навушників

30 июля 2024

ТОП-8 бездротових навушників: кого любить ринок

Нові бездротові навушники виходять практично щотижня. Хоча це розмаїття сприяє здоровій конкуренції, подібно до ситуації зі смартфонами, іноді буває складно вибрати найкращий варіант серед усіх пропозицій. У engadget.com склали відповідну добірку.

Sony WF-1000XM5 є одними з найкращих бездротових навушників. Ця флагманська модель від відомого виробника вирізняється привабливим дизайном і широким набором передових функцій, включно з вдосконаленим шумозаглушенням і адаптивним режимом прозорості. Ціна на подібні навушники Sony традиційно висока, в цьому випадку вона повністю виправдана.

AirPods Pro 2, зі зрозумілих причин, ідеальні для iPhone. Незважаючи на середній термін життя батареї і високу вартість. Sony LinkBuds S являють собою серйозного конкурента AirPods Pro. Ці компактні навушники з силіконовими амбушюрами забезпечують відмінну якість звуку, повний набір флагманських функцій і чудову автономність. Крім того, вони оснащені унікальною функцією Speak-to-Chat, яка автоматично призупиняє відтворення музики, коли ви починаєте розмову.

Pixel Buds Pro - чудовий вибір для користувачів Android. Google пропонує в цих навушниках глибокі та насичені баси, ефективне активне шумозаглушення, зручне сенсорне управління та підтримку бездротової зарядки. Крім того, вони мають рейтинг IPX4, що робить їх придатними для використання під час тренувань у спортзалі або за несприятливих погодних умов. Бюджетна гарнітура Anker Soundcore Space A40 надає функціонал, який зазвичай зустрічається у дорожчих моделей. Вона включає активне шумозаглушення, можливість одночасного підключення декількох пристроїв, бездротову зарядку, захист за стандартом IPX4, режим прозорості, автономність від 8 до 10 годин і підтримку кодека LDAC.

Bose QuietComfort Ultra мають найкращий шумодав, Sennheiser Momentum True Wireless 4 примітні шикарною якістю звучання, великою кількістю налаштувань еквалайзера. Beats Fit Pro підкорять завдяки збалансованому і потужному басу, що мотивує при спортивних заняттях.

Нагадаємо, раніше згаданий вище ресурс давав добірку гідних смартфонів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя Клуні вигуляли елегантні луки на благодійному івенті. Фото 28 сентября 2024

Подружжя Джордж та Амаль Клуні, без сумніву, можна назвати однією з найкрасивіших пар в Голлівуді.

Лана Дель Рей таємно вийшла заміж: як пройшла церемонія і що відомо про чоловіка співачки 28 сентября 2024

Лана Дель Рей таємно вийшла заміж: як пройшла церемонія і що відомо про чоловіка співачки Про роман зірки стало відомо місяць тому

У Махачкалі пролунав вибух на АЗС: є жертви 27 сентября 2024

П'ятеро людей загинули після вибуху на заправці. Ще 10 постраждали, двоє з них перебувають в критичному стані.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше