Експерти назвали ТОП найкращих недорогих смартфонів

3 ноября 2023

ТОП найкращих недорогих смартфонів - що можна вибрати собі

Виробники смартфонів випускають не тільки дорогі лінійки, а й бюджетні. Їх настільки багато, що можна заплутатися. Тому в Gizchina зібрали добірку гаджетів за ціною в 200 дол (близько 7500 грн).

Redmi A2 вважається одним із найдоступніших у поточному році. Працює пристрій на полегшеній операційці Android 12, внутрішній чип - MediaTek Helio G36. Батарея розрахована на 5000 мАг. Дисплей тут 6,52 дюймів.

Poco M5 зі своїм процесором Helio G99 може потягнути не просто стабільну роботу системи, а й дозволити запуск багатьох ігор на середніх налаштуваннях. Батарея теж на 5000 мАг. Робота можлива до 2 днів від однієї зарядки навіть при інтенсивному використанні.

Galaxy A14 вважається одним із найдоступніших у Samsung. Оскільки у нього 6,6-дюймовий дисплей, дизайн, як у флагманів S23, процесор Helio G80 і топовий софт від виробника.

Redmi Note 12 4G пропонує дисплей на 120 Гц з роздільною здатністю Full HD+. Його пікова яскравість сягає 1200 ніт. Чип - Snapdragon 685. Фактично, він йде середнього класу, але за хорошою ціною.

Motorola Moto G23 спочатку коштував 250 євро, але з того моменту він впав до 170 євро. Що навіть менше, ніж загальна сума добірки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які складні смартфони сьогодні пропонує ринок для покупки. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше