У Європі з'являться 35-метрові фури з трьома причепами

26 сентября 2023

У Європі з'являться 35-метрові фури з трьома причепами

Правила перевезення вантажів, як і правила дорожнього руху, мають тенденцію час від часу трохи змінюватися. Так, нещодавно в Данії задумалися про необхідність використання довгих фур довжиною 34 метри на дорогах загального користування. Таке нововведення пов'язане із задумом зменшити кількість викидів, повідомляє Авто 24.

Якщо місцеві політики підтримають цю ініціативу, то Данія може стати другою країною Європи, де дозволять їздити автопоїздами довше 30 метрів, а саме на фурах з подвійними причепами (34,5 м). Раніше таку ініціативу на своїх дорогах вже потримала Швеція, де довгим фурам дозволять їздити дорогами загального користування з 1 грудня.

Також зараз йдуть розмови про те, щоби дозволити використання довгогабаритних транспортних засобів на дорогах Польщі. Але поки що місцеві чиновники лише на стадії розробки всіх необхідних правил, щоб дозволити на своїх дорогах використання таких авто. Крім нових правил дорожнього руху, також необхідно опрацювати питання технічних вимог до нових великогабаритних вантажівок.

Зазначимо, що у США та Австралії довжина автопоїздів не обмежена, тому тут можна зустріти справжніх рекордсменів, наприклад, в Австралії загальна довжина фури може бути близько 50 метрів.

Нагадаємо, що нещодавно у ще одній європейській країні з'явилися нововведення для українців, а саме — зросли штрафи на 30%.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Марічка Падалко про ревнощі, перевірки телефона чоловіка і де він зараз служить 8 октября 2024

Телеведуча Марічка Падалко не приховує, що в повсякденному житті вона - людина дуже емоційна і навіть істерична. І якщо до роздряпування обличчя коханому чоловікові Єгору Соболєву в неї не доходило, то "курві", до якої вона його якось приревнувала, зірка писала.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше