У ChatGPT третій місяць поспіль знижується число відвідувачів - аналітики

9 сентября 2023

Популярний чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT від OpenAI, що був запущений у листопаді 2022 року, фіксує зниження місячних відвідувань третій місяць поспіль. Про це повідомляє Reuters із посиланням на дані аналітичної фірми Similarweb.

У серпні кількість відвідувань вебсайту ChatGPT із настільних комп’ютерів і мобільних пристроїв у всьому світі зменшилася на 3,2% до 1,43 мільярда після падіння приблизно на 10% у порівнянні з кожним із попередніх двох місяців.

Кількість часу, проведеного відвідувачами на вебсайті ChatGPT, також зменшується щомісяця з березня - у середньому з 8,7 хвилини на сайті до 7 хвилин на сайті в серпні.

Однак у серпні кількість унікальних відвідувачів у всьому світі зросла до 180,5 мільйонів користувачів зі 180 мільйонів.

"Схоже, що студенти, які шукають допомоги у виконанні домашнього завдання, є частиною цього тренду: відсоток молодших користувачів вебсайту впав протягом літа і тепер починає зростати", - вважають представники Similarweb.

Нагадаємо, юристів в США було оштрафовано за використання в справі фейкової інформації, що була надана нейромережею ChatGPT. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Литві стартують масштабні навчання за участю країн НАТО 7 октября 2024

У навчаннях візьмуть участь понад 3200 литовських і союзних військовослужбовців та 700 одиниць військової техніки.

Стало відомо, чому нову фаворитку Путіна побоюється весь російський шоубіз і яку таємницю вона тримає за сімома замками 7 октября 2024

Чому нову фаворитку Путіна побоюється весь російський шоубіз і яку таємницю вона тримає за сімома замками Вона стала правою рукою диктатора і змушує росіян ходити навшпиньки біля себе

Тоня Матвієнко з 8-річною донечкою наробили кумедних фото 7 октября 2024

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодавно у Нью-Йорку влаштувала романтичне побачення з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, показалася зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше