У Facebook назвали Київ "частиною Росії"

4 июля 2023

У Facebook назвали Київ "частиною Росії"

Корпорація Meta, яка володіє Facebook та Instagram, оскандалилася. Служба підтримки під час спілкування назвала Київ "частиною Росії". Про це розповів користувач Святослав Степаненко.

Чоловік вирішував проблему з постингом рекламних публікацій у Facebook. Майданчик показував помилку і пояснював її тим, що Святослав нібито перебуває на території РФ. Він негайно звернувся до Служби підтримки Meta і попросив негайно все виправити. Також він вказав, що його обурює ідентифікація як росіянина, адже країна-терорист вбиває українців. Представник корпорації у відповіді вказав, що Київ - це "частина Росії" і запропонував "змінити часовий пояс".

"Щойно виник кейс під час листування з підтримкою в Meta - вони вважають, що Київ - це частина Росії. Прошу приєднатися всіх, щоб це пошерити і ця історія набула розголосу - давайте змінимо думки людей у Meta", - зазначив Святослав Степаненко.

Фото - Святослав Степаненко
Фото - Святослав Степаненко

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що китаєць видавав себе в TikTok за російського окупанта. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун відгуляла помпезне весілля з сином Бон Джові. Фото 4 октября 2024

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун та 22-річний син рокера Джона Бон Джові Джейк через чотири місяці після таємного весілля у США влаштували гучне святкування в італійській Тоскані.

Єфросиніна висміяла плітки про її пластику та розповіла, що насправді робить раз на пів року 4 октября 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна доволі відверто обговорює у соцмережах з підписниками вікові зміни, процедури краси, тему фігури тощо.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше