У Google Chrome можна буде приховувати свій IP

26 октября 2023

У Google Chrome можна буде приховувати свій IP

У браузер Google Chrome додадуть можливість приховування IP-адреси користувача. Поки функція тестується в США, потім її масштабують на весь світ, повідомляє Bleeping Computer.

Маскування відбуватиметься за рахунок проксі-серверів. Одна з причин такого нововведення - питання безпеки та приватності користувачів. Оскільки за допомогою IP веб-сервіси можуть відстежувати активність людей, створювати їхні профілі. При цьому, немає шансу уникнути такого профілювання.

"Ця функція працюватиме завдяки двоступеневому проксі: перший проксі-сервер належатиме самій компанії, другий буде частиною зовнішньої мережі CDN. Це дасть змогу прибрати можливість, наприклад, визначати місцезнаходження користувача за його IP", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що браузер Chrome завжди був кровожерливим щодо ресурсів комп'ютерної операційної системи. Через що зростала витрата батареї ноутбука, могло виникати гальмування. Свіжа функція дасть змогу власникам таких ПК дізнатися скільки оперативки забирає кожна вкладка програми. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше