У Google спрощують процес входу в акаунт

10 мая 2024

У Google спрощують процес входу в акаунт

Google представляє велике оновлення своєї системи двофакторної автентифікації, обіцяючи користувачам простіший і безпечніший спосіб входу в систему. Він передбачає спрощене налаштування.

Раніше люди вмикали двофакторну аутентифікацію, але не могли вибрати заздалегідь метод вторинної верифікації. Апдейт виправляє цей недолік, надаючи можливість вибору другого методу, наприклад, додатка Google Authenticator або аналогічного, що генерує одноразові паролі. Ця зміна прибирає менш безпечний метод верифікації через смс, який використовувався як основний вторинний. У розділі "Паролі та ключі безпеки" з'являться 2 пункти - використання ключа та генерація коду доступу. Користувачі, які оберуть цей спосіб, повинні будуть використовувати пін-код.

Вимкнення двофакторної аутентифікації не призведе до автоматичного видалення попередньо налаштованих вторинних чинників, що забезпечує постійний захист. Навіть якщо юзери тимчасово деактивують її. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що YouTube запустив функцію Jump Ahead. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії перетворюють пологові будинки на військові шпиталі - ЗМІ 20 мая 2024

В Омську на переоснащення міського пологового будинку №5 виділено 400 мільйонів рублів, завершити процес перетворення закладу на військовий шпиталь мають до грудня 2025 року.

Ізраїль різко відреагував на рішення прокурора МКС 20 мая 2024

Міжнародна судова система перебуває під загрозою краху, вважає президент Ізраїлю Іцхак Герцог.

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше