У Toyota планують створити електромобіль із механічною коробкою передач

20 июня 2023

У Toyota планують створити електромобіль із механічною коробкою передач

Установка механічної коробки передач в електрокари не має особливого сенсу з конструктивної точки зору, але деякі автовиробники замислюються про необхідність створення такого автомобіля для особливих клієнтів. Раніше ми вже розповідали про задум деяких автогігантів втілити таку схему втілення електромобіля, але тепер до цього дійшли і в компанії Toyota, повідмоляє портал motor1.com.

За наявною інформацією, японський автогігант зараз тестує електрокар із механічною коробкою передач. Згідно з дорожньою картою компанії, вже до 2026 року має з'явитися новий та потужний електрокар. Так, йдеться про створення спортивного електрокара, який має подарувати водієві нові відчуття від водіння.

Так, зараз компанія Toyota знаходиться на етапі тестування електричного спорткара, а глава компанії Акіо Тойода поділився, що він вже має можливість керувати прототипом, але не впевнений, чи вдасться його випустити у світ через три роки.

При цьому гендиректор компанії розповів, що водіння має приносити максимальне задоволення, щоб автомобіль вартий носити значок GR, попри відсутність двигуна внутрішнього згоряння.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про перший електричний седан від компанії Toyota.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

Німеччина запровадила нові правила для українських біженців з авто 4 октября 2024

Німеччина запровадила нові правила для українських біженців з авто

Часник руйнує організм — кому заборонено його їсти 4 октября 2024

Всі ми знаємо, про цілющі властивості часнику, однак є й інша сторона медалі, адже його споживання може зашкодити вашому організму.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше