У Viber додали бізнес-дзвінки: що це таке

1 февраля 2024

У Viber додали бізнес-дзвінки: що це таке

У Rakuten Viber оголосили про запуск бізнес-дзвінків в Україні. Це інструмент спілкування для компаній та їхніх клієнтів у додатку. Про це bigmir.net повідомили у пресслужбі. 

Юзерам надали можливість безкоштовно дзвонити на стаціонарні та короткі номери компаній звідки завгодно, зокрема - з-за кордону. Як показали опитування, 91% споживачів надають перевагу брендам, які пропонують можливість їм зателефонувати або надіслати повідомлення.

"Бізнес-дзвінки у Viber стають логічним доповненням до бізнес-повідомлень, які давно існують у додатку. Завдяки новому інструменту клієнти самі зможуть вибирати канал, через який вони хочуть зв'язатися з брендом. Компанії зі свого боку отримують новий інструмент для ефективного опрацювання запитів клієнтів у зручному місці, що зрештою покращує взаємодію з клієнтами. Функція дзвінка в чаті дає змогу клієнтам телефонувати компаніям прямо в додатку Rakuten Viber, де вони отримують спеціальну пропозицію від бренду, нове повідомлення про час доставки або про наявність товару. Завдяки зручності підвищуються конверсії, клієнтські запити вирішуються швидше, бренди отримують можливість запропонувати додаткові послуги та товари відповідно до потреб клієнта прямо під час розмови", - кажуть у Rakuten Viber.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Viber запустив преміум-підписку. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше