У Windows 11 велике оновлення - що цікавого отримала система

24 сентября 2022

У Windows 11 велике оновлення: що цікавого отримала система

Операційна система Windows 11 отримала перший масштабний апгрейд з моменту свого виходу в жовтні минулого року. Подробиці оновлення розповіли у The Verge.

Загалом, операційна система стала більш зручною. В "Пуску" з'явилася можливість налаштування закріпленої області, створення та групування папок. Покращено дизайн значків та анімації. Папки з "Провідника" можна перетягувати. "Диспетчер завдань" отримав темну тему.

Функція Focus Session допоможе покращити продуктивність роботи. Програма Clock нагадає про те, коли краще зробити перерву в роботі. Є й зворотна фішка: режим "Не турбувати" дозволить не відволікатися від роботи на оповіщення інших програм.

Функція Snap Layouts та її компонування програм сподобаються любителям маніпуляцій із кількома активними вікнами.

Представлено також оновлення для людей з обмеженими можливостями. Зокрема, "Екранний диктор" став говорити природніше, з'явилися живі субтитри, що переміщуються по всій площині екрану, можливість надиктовування тексту та керування системою голосом.

Для Microsoft Teams презентовано фільтрацію сторонніх шумів та постійну підтримку зорового контакту із співрозмовниками. Спеціальне ПЗ спрямовує погляд на камеру.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що Google спростила видалення особистої інформації з інтернету.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Десять найдовших телесеріалів в історії 29 марта 2024

І це не "Санта-Барбара". 10 найдовших телесеріалів в історії: більшість із них йдуть десятиліттями Чимало з них знімають донині

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці 28 марта 2024

Вдарило по найболючішому: Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці Танцівниця кілька місяців не вийде на паркет

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше