У Xiaomi придумали "новий" спосіб зарядки

27 июля 2024

У Xiaomi придумали "новий" спосіб зарядки

Xiaomi подала заявку на патент, пов'язаний із технологією зарядки для смарт-годинників, фітнес-трекерів та інших пристроїв, що носяться. Замість традиційних аксесуарів компанія пропонує використовувати сонячне світло у вигляді джерела живлення, повідомляє Gizmochina.

Сонячні панелі давно застосовуються для зарядки електроніки, але в компактних пристроях їх існування обмежене через розмір. Для вирішення цієї проблеми Xiaomi запропонувала використовувати спеціальний "концентратор", який фокусує сонячні промені на фотоелементі.

На патентній ілюстрації зображено кільце, оснащене сонячною панеллю і лінзою, яка концентрує сонячні промені в одній точці. Xiaomi підкреслює, що дане рішення спрямоване на усунення проблеми короткого часу життя акумуляторів з низьким енергоспоживанням.

Фото - Xiaomi
Фото - Xiaomi

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Xiaomi перестане класти зарядки до смартфонів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше