У YouTube тестують блокування екрана за гроші

11 июля 2023

У YouTube тестують блокування екрана за гроші

Google запустила тест експериментальної опції Lock Screen для YouTube. Вона передбачає захист від випадкових торкань, які призводять до припинення або переривання відео. Тобто, на час його програвання блокуватиметься екран, повідомляє Neowin.

Нововведення підтримують мобільні системи Android та iOS. Воно доступне для власників платної підписки YouTube Premium. Якщо у вас така є, то у верхній частині головної сторінки потрібно знайти позначку "Спробувати нові функції".

Для ввімкнення Lock Screen потрібно під час перегляду ролика в повноекранному режимі відкрити значок налаштувань і вибрати відповідний пункт.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що YouTube заблокує відео, якщо є додатки для відключення реклами. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Радбез ООН підтримав Гутерреша на тлі демаршу Ізраїлю 4 октября 2024

Небажання Єрусалима взаємодіяти з генсеком назвали "контрпродуктивним". Відповідну заяву схвалили усі 15 країн, представлених у Радбезі.

Захід перестав боятися ядерних погроз РФ - Time 4 октября 2024

Стримана реакція стає все більш поширеною серед західних чиновників. Для багатьох із них Путін став схожим на хлопчика, який дуже часто кричав "Вовки!".

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії 4 октября 2024

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії Свою зустріч вона присвятила темі онкології

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше