У бомбосховищах навчальних закладів обладнають Wi-Fi - як подати заявку

5 августа 2022

У бомбосховищах навчальних закладів обладнають Wi-Fi: як подати заявку

Міністерство цифрової трансформації України запустило ініціативу щодо підключення Wi-Fi до бомбосховищ освітніх установ. Зараз у школах, садках, училищах та університетах до старту нового навчального року триває активне облаштування укриттів. Ключове питання – забезпечення Інтернетом. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Ми вже отримали перші 2500 роутерів та 1000 модемів від телеком-бізнесу, які вирушать до навчальних закладів. Завдяки інтернету в укриттях діти та вчителі навіть під час повітряних тривог зможуть продовжити навчання", - сказав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Заявки на підключення подаються на сайті Мінцифри. Є дві окремі форми – для представників сфери освіти. І для провайдерів, які бажають допомогти.

Форма для освітніх установ - скріншот
Форма для освітніх установ - скріншот
Форма для провайдерів - скріншот
Форма для провайдерів - скріншот

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що близько третини шкіл в Україні готові до початку нового навчального року в офлайн-режимі з точки зору безпеки та наявності укриття. Наразі ДСНС працює в регіонах з кожним органом місцевого самоврядування – селищними, міськими радами та ОТГ, з метою вироблення рекомендацій щодо кожної школи.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен назвав основного постачальника для ОПК РФ 19 апреля 2024

Зусилля Пекіна підживлюють найбільшу загрозу європейській безпеці з часів закінчення холодної війни, зазначив держсекретар США.

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Інтернет-магазин Оlvicom: якісні товари для військових 19 апреля 2024

В умовах російської агресії та ведення активних військових дій на території України цілком зрозуміла популярність якісного військового спорядження та амуніції

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед-сервіс 0.2
Мед-сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше