У мережі показали, як виглядатиме нова Toyota Prius 2023 - фото

7 декабря 2022

У мережі показали, як виглядатиме нова Toyota Prius 2023 - фото

Модель Prius від компанії Toyota вже практично стала синонімом фрази "гібридний автомобіль". Нещодавно японський автовиробник представив публіці наступне покоління автомобіля, яке буде доступне для продажу вже до 2023 модельного року. Авто отримало відразу кілька серйозних змін у новому поколінні.

В першу чергу автомобіль отримав нижчий центр тяжіння, трохи вниз змістилася і посадка водія. Економічність автомобіля особливо не змінилася і для передньопривідної версії цей показник становить приблизно 4,1 літра на 100 км пробігу. Водночас силова установка автомобіля 5-го покоління має новий літій-іонний акумулятор, який за запевненнями виробника видає на 15% більше потужності.

Нова, потужніша батарея, дозволила зменшити загальний розмір цієї батареї без шкоди для потужності автомобіля. Також цьому сприяє встановлення у Toyota дволітрового бензинового двигуна. Силова установка автомобіля видає 194 к.с. (196 к.с. у повнопривідній версії) і дозволяє розганятися до 100 км/год за 7,2 секунди.

Салон автомобіля нашпигований останніми віяннями автомобільної індустрії. Так, всередині в основному знаходяться порти зарядок USB-C, а за розваги відповідає система Toyota Audio Multimedia, яка підтримує Apple CarPlay і Android Auto. Як і в більшості сучасних авто, машина отримала безліч помічників допомоги водієві, серед яких контроль сліпих зон, автоматичне гальмування та парктроніки.

У топовому виконанні автомобіль отримає також камери кругового огляду Panoramic View Monitor на 360 градусів. До преміальних опцій також варто віднести систему допомоги водієві при паралельному паркуванні та паркуванні заднім ходом. Очікується, що ціни на авто в компанії назвуть ближче до Нового року.

Toyota
Toyota

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про передачу першої партії електричних вантажівок Tesla Semi компанії PepsiCo.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка 28 марта 2024

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці 28 марта 2024

Вдарило по найболючішому: Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці Танцівниця кілька місяців не вийде на паркет

Чому важливо їсти продукти з вітаміном Д: що вони дають нашому організму? 28 марта 2024

Вітамін D відіграє життєво важливу роль в забезпеченні здоров'я кісток та підтримці імунної системи, а також впливає на багато інших процесів у організмі людини

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше