У мережі показали, як виглядатиме новий Mini Cooper

14 апреля 2023

У мережі показали, як виглядатиме новий Mini Cooper

Вже 2025 року компанія Mini планує оновити свою основну модель Cooper. За наявною зараз інформацією, авто матиме як бензиновий двигун, так і електричну силову установку. Попри те, що бренд Mini вже офіційно представив перші фото нового покоління авто, деталей про новий автомобіль досі порівняно небагато.

Автомобіль отримав більш агресивний і прямий дизайн, в якому важливу роль відіграє широка решітка радіатора надає машині більшої серйозності разом з переробленими фарами. Нові грати майже повністю закриті, а невеликий отвір для охолодження є хіба що в нижній частині бампера.

Car and Driver
Car and Driver

У версії, яку компанія показала на фото, є незвичайно великі диски для такого маленького автомобіля, але бічний силует машин залишився майже незмінним. Однією з найголовніших змін в автомобілі стали задні ліхтарі, які з прямокутних перетворилися на трикутні. При цьому в задніх фарах можна простежити елементи дизайну прапора Юніон Джек.

Car and Driver
Car and Driver

Читаючи відсутність класичної решітки радіатора у показаного екземпляра, можна припустити, що Cooper на фото є електромобілем. Вже зараз відомо, що електрокар Mini створюватиметься в Китаї на базі Great Wall Motor, а ось бензинова версія автомобіля збиратиметься в Оксфорді.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про ще один новенький електрокар від BMW який нещодавно вдалося помітити на вулицях Києва.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Литва передала в Гаагу матеріали щодо злочинів режиму Лукашенка 1 октября 2024

Йдеться про примусову депортацію та переслідування людей, а також інші жорстокі дії, що суперечать основним нормам міжнародного права.

Ключова причина ДТП: що варто знати кожному водієві 1 октября 2024

Ключова причина ДТП: що варто знати кожному водієві

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше