У Парижі заборонили громадські електросамокати - названо причину

28 августа 2023

У Парижі заборонили громадські електросамокати - названо причину

Вже до 1 вересня французька столиця має залишитися без електротранспорту, принаймні громадського. Так, уже до початку осені з вулиць Парижа мають зникнути приблизно 15 000 прокатних електросамокатів, які останнім часом уже встигли стати важливим транспортним складником міста.

В основному, нововведення торкнеться трьох найбільших приватних операторів щодо надання послуг прокату персонального електротранспорту: (Dott, Lime та Tier Mobility). При цьому вже минулими вихідними взяти на прокат можна було лише половину з доступних електросамокатів. Водночас приватні електросамокати на вулицях міста наразі не заборонені.

м

Зазначимо, що голосування за відмову від електросамокатів відбулося ще у квітні 2023 року, коли за скасування електротранспорту проголосувало 90% виборців, правда явка становила лише 7,46% від зареєстрованих виборців, тому результати можна назвати вельми спірними, але рішення вже прийняте та оскарженню не підлягає.

Як свідчить аналіз інформації з відкритих джерел від Авто 24, більшість європейських країн поки що проти відмови від електросамокатів, адже вони вважають електроскутери гарною і екологічнішою альтернативою громадському транспорту. Водночас у передмісті Брюсселя підтримують ідею французьких колег.

Серед основних аргументів на користь відмови від електросамокатів: перевищення швидкості та порушення правил дорожнього руху (або відсутність чітких правил дорожнього руху для електросамокатів як таких). Попри ці причини та збільшення загальної аварійності, у Бельгії поки що планують лише обмежити використання електросамокатів, а не повністю відмовитися від них.

auto.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

У Києві легковик на швидкості зніс металеві стовпчики, вилетів на велодоріжку та перекинувся 7 октября 2024

У Києві легковик на швидкості зніс металеві стовпчики, вилетів на велодоріжку та перекинувся. Фото і відео Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Фізики виявили явище «негативного часу», але мандрувати в минуле воно не допоможе 6 октября 2024

Фізики виявили явище «негативного часу», але мандрувати в минуле воно не допоможе

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше