У Вірменії почнуть збирати власні автомобілі під маркою Sepuh

19 июля 2023

У Вірменії почнуть збирати власні автомобілі під маркою Sepuh

Днями у Вірменії почали збирати автомобілі під маркою Sepuh, але експерти повідомляють, що на конвеєр стали моделі південнокорейської марки SsangYong. Заяву про появу національного автомобіля зробив міністр економіки країни Ваан Керобян, повідомляють місцеві ЗМІ.

Зараз машини знаходяться на етапі сертифікації і вже найближчим часом вони будуть вироблятися на потужностях заводу, збудованого компанією Iran Khodro. При цьому на заводі збиратимуться не іранські машини, а моделі південнокорейського виробника SsangYong.

Міністр Керобян оголосив про старт виробництва автомобіля Sepuh 1, тоді як на відео з конвеєра вдалося помітити одразу дві різні моделі (кросовер Tivoli та позашляховик Rexton). При цьому модель Rexton збирають у попередньому кузові, який офіційно мав залишитися у минулому ще три роки тому.

За інформацією, на підприємство завозять машинокомплекти, а далі авто збирають великовузловим методом. Зазначимо, що компанія SsangYong Motor офіційно змінила назву на KG Mobility і тепер компанія сфокусує свою увагу на електрокарах та автопілоті.

Нагадаємо, що у РФ в цей час не спромоглися переклеїти шильдик на китайських автомобілях FAW, щоб випускати їх під брендом Lada.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України 4 октября 2024

Щоденні запуски Shahed-136: окупанти хочуть "засушити" ППО України

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії 4 октября 2024

Хвору на рак Кейт Міддлтон вперше за довгий час сфотографували: який вигляд має принцеса після хіміотерапії Свою зустріч вона присвятила темі онкології

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше