У ЗСУ розповіли, яку нову зброю мають окупанти

8 мая 2024

У ЗСУ розповіли, яку нову зброю мають окупанти

Для атак по нашій країні окупанти використовують нові літаки Су-57. Їх вироблено кілька десятків, але ніхто не знає точної кількості, повідомляє речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш.

РФ довго тримала в таємниці характеристики і зовнішній вигляд. Але зараз він відомий, оскільки Су засікли над акваторією Чорного моря під час спроби обстрілу Кривого Рогу. Заявлено, що це п'яте покоління, але особливості не відповідають дійсності. У піар рашисти вклали знатно, мільйони доларів. 

"Росіяни розуміють: якщо буде його втрата, то буде показано, що показники далекі від реальності. Вони намагаються його застосовувати на відстані, зокрема і з ракетами Х-69, які можуть теоретично використовувати і Су-24, і Су-35. Тож Су-57 - дороге брязкальце і поводяться з ним дуже обережно", - пояснив Євлаш.

Не оминув увагою спікер Повітряних сил ЗСУ нібито нову зенітно-ракетну систему ворога "Прометей".

"Як бачимо, доволі часто росіяни схильні перебільшувати ефективність своїх комплексів, їхні потужності та спроможності. Але разом з тим ми ще не бачили їх у справі. Потрібно буде побачити в бою, наскільки заявлені тактико-технічні характеристики відповідатимуть реальним. Поки що ми бачили в дії роботу їхніх С-400 "Тріумф", про С-500 поки що не йшлося. Давайте дочекаємося, коли вже офіційно буде підтверджена інформація про їх застосування, і ми зможемо зробити висновки. У цього комплексу заявлені дуже високі показники, він нібито може перехоплювати ракети на дуже великих висотах, чого не могли робити попередні їхні аналоги. Бій покаже", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія спробувала скопіювати ППО Patriot. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали небезпечні для серця продукти, які слід виключити з раціону для його здоров'я 19 мая 2024

Наше серце — це дивовижний м'яз, який скорочується близько 100 тисяч на день і зберігає нам життя. Вживання певних продуктів допомагає йому залишатися здоровим. Тоді як інші можуть підвищити ризик серцевих захворювань.

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів Кличко передав захисникам України на Харківщині як допомогу від Києва 19 мая 2024

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів: Кличко передав захисникам України на Харківщині допомогу від Києва. Відео Столиця продовжує підтримувати ЗСУ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше