Україна може отримати бронетанковий завод протягом трьох місяців

14 июля 2023

Україна може отримати бронетанковий завод протягом трьох місяців

Вже за 12 тижнів в Україні може з'явитися перший завод Rheinmetall, який планують відкрити спільно з українським Укроборонпромом. Про плани відкрити завод для ремонту західної техніки розповів генеральний директор заводу Армін Паппергер під час інтерв'ю журналістам CNN.

При цьому в компанії планують не лише надавати своїх спеціалістів, а й навчати українських механіків ремонту та обслуговування західних зразків техніки. Точна локація заводу не уточнюється зі зрозумілих причин, але відомо, що він перебуватиме у західній частині України.

Директор заводу зазначив, що українці мають почати "допомагати собі самі", щоб постійно не чекати допомоги від європейців чи американців. Вартість нового заводу в Україні становитиме 200 мільйонів євро, а на потужностях заводу зможуть виготовляти до 400 танків на рік.

За словами директора концерну, він не боїться відкривати завод в Україні, попри постійні ракетні обстріли, адже за словами Паппергера критична інфраструктура в Україні непогано захищена, в тому числі завдяки західній техніці, а невеликі пошкодження завжди можна оперативно відремонтувати.

Спочатку на заводі планують ремонтувати бронетранспортери Rheinmetall Fuchs, а надалі тут можуть збирати танки Panther і БМП Lynx.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, що Україні можуть передати бронетранспортери Rheinmetall Fuchs Evolution з дистанційним керуванням.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Гарріс виникли несподівані проблеми через схильність Волза до неправди 4 октября 2024

Кандидат у віцепризиденти від демократів вже неодноразово був пійманий на заявах, які не відповідають дійсності.

У Пермському краї РФ сталася потужна пожежа на нафтобазі 4 октября 2024

Вогонь охопив площу 10 тис. кв. метрів. На місці події працюють понад 60 пожежників та 19 одиниць техніки.

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше