Україна перевершила США в цифровізації армії

5 января 2023

Україна перевершила США в цифровізації армії: подробиці

Україна створила свою розвідувально-інформаційну сітку. Вона дешевша й оперативніша за американський аналог. Пентагон витратив на неї десятиліття старань і мільярди доларів. Про це пише The Wall Street Journal.

"Імпровізована київська мережа з безпілотників, винищувачів і зброї, пов'язаних через супутниковий зв'язок і спеціальне програмне забезпечення, дає її солдатам рівень інтелекту, координації та точності, що дає змогу силам нарізати кола навколо переважаючої за чисельністю та озброєнням, але незграбної армії Росії", - йдеться в матеріалі ЗМІ.

Успішність української віртуальної командно-контрольної системи на ходу демонструє Заходу цінний досвід. Зокрема, в необхідності експериментів і залученні невійськових експертів. Американських військових називають надто бюрократичними, а також надто повільними і важкими для швидкого масштабування нових технологій на полі бою.

Американські журналісти захоплюються вмінням наших захисників модифікувати готові дрони. Мова про скидання гранат на окопи окупантів. Також, у WSJ відзначили безпілотні автомобілі з кулеметами та інші інновації. Окремо згадується система "Delta", яка допомагає бійцям у реальному часі отримувати розвідувальні дані.

Одним з елементів успіху України в питанні військових інновацій є те, що багато приватних компаній і навіть окремі військові частини ведуть власні технічні розробки.

Нагадаємо, раніше bigmir.net розповідав про те, що українець створив павербанк, який може запустити танк і допомогти пережити блекаут. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Джулія Фокс із короткою зачіскою епатувала чудернацьким вбранням 26 июня 2024

Королева епатажних луків, модель та актриса Джулія Фокс продовжує експеременти з одягом. Поступово вона перейшла від просто відвертого вбрання до чудернацьких костюмів.

Віра Брежнєва показалася у луці бренду подруги 26 июня 2024

Віра Брежнєва показалася у луці бренду подруги

63-річний Шон Пенн зізнався, чи вільне його серце 26 июня 2024

63-річний голлівудський актор і режисер Шон Пенн хоч і рідко коментує особисте життя, проте і не приховує його.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше