Україна перевершує окупантів за кількома показниками

21 июля 2023

Україна перевершує окупантів за кількома показниками

Українські військові наділені більш якісними боєприпасами і вміють стріляти точніше, ніж окупанти. Водночас у росіян є перевага щодо снарядів до артилерії. Про це заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телеканалу FREEДОМ.

ЗСУ, за словами Коваленка, витрачають менше боєприпасів, ніж противник. У терористів на озброєнні елементи низької якості. Їм потрібна довга пристрілка. Наша якість стрільби покращилася завдяки новій зброї.

"Оскільки, якщо ми використовуємо високоточні боєприпаси, той самий Excalibur або BONUS, один постріл гарантовано знищить одну ціль. Жодних варіантів немає. Для того, щоб здійснити знищення цілі гаубицею буксируваною Д-20, Д-30, не кажучи про Д-1 1943 року випуску, які, зокрема, є зараз у зоні бойових дій на боці російських окупантів, їм потрібно здійснити 15-20 і більше пострілів для пристрілки. А потім іде вже більш точна стрільба", - додав Олександр Коваленко.

Окупанти підтримують роботу арти розвідувальними дронами. Але й вони не дозволяють організувати пропорційну кількість пострілів. До того ж, у РФ проблеми з особовим складом.

"Їм зараз тільки на південному напрямку потрібно ще хоча б 350 тис особового складу. Все абсолютно в Україні. Мобілізаційний ресурс тріщить буквально по швах у такому разі. Їм хоч якась підготовка потрібна. Поки вони створять цей мобілізаційний ресурс, уже справді відбудуться якісь такі події, наприклад на півдні України, для яких цей мобілізаційний ресурс просто не потрібен буде", - сказав військовий експерт.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що названо першу ціль для американських касетних боєприпасів на війні. Також стало відомо, що Росія відправляє на фронт танки, які старші за Путіна. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці відповіли, які вітаміни та мінерали найкорисніші для жіночого здоровʼя 5 октября 2024

Здоров'я жінок — комплексне поняття, що охоплює різні аспекти фізичного, емоційного та гормонального балансу.

Захід перестав боятися ядерних погроз РФ - Time 4 октября 2024

Стримана реакція стає все більш поширеною серед західних чиновників. Для багатьох із них Путін став схожим на хлопчика, який дуже часто кричав "Вовки!".

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" 4 октября 2024

Названо дату премʼєри нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" Перший випуск покажуть менш ніж за місяць

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше