Україна планує купити 1000 шведських БМП CV-90

20 июня 2023

Україна планує купити 1000 шведських БМП CV-90

Нещодавно Україна висловила бажання придбати близько 1000 гусеничних БМП CV90. Про відповідні плани стало відомо після підписання главою Міноборони України спільної декларації зі словацькими колегами Яною Черноховою та Мартіном Шкленаром. Суть декларації полягає в тому, що три країни зобов'язуються інформувати одна одну про перебіг закупівель БМП.

Це дозволить зробити більш ефективною підготовку до виробництва, внутрішнє виробництво, процес експлуатації та навчання екіпажів. На цей час CV90 є однією з найкращих бойових машин піхоти, які стоять на озброєнні країн НАТО.

CV90 MkIV є найсучаснішою версією БМП CV90, яку запустили у виробництво ще 1993 року. У новій версії бойова машина піхоти отримала двигун на 1000 л. від Scania та нову підвіску, що дозволило збільшити вантажопідйомність на 2 тонни.

Захист машина дозволяє витримувати влучення 30-мм снарядів у лобову броню, а також броня БМП захищає її від обстрілу з великокаліберного кулемета 14,5-мм. На додаток до такого рівня захисту, бойова машина піхоти також може бути укомплектована активною бронею та навісними керамічними плитами.

Нещодавно ми якраз розповідали про те, як американські БМП Bradley змогли пережити обстріл з "Градів".

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принци Вільям і Гаррі також отримували запрошення від скандального Diddy 4 октября 2024

Американський репер та продюсер Diddy (Шон Комбз) дуже хотів, щоби на його мультизіркових тусах з'являлися британські принци Вільям і Гаррі. Про це він сам якось заявляв.

Ахтем Сеітаблаєв вперше розповів про смерть батька в окупованому Криму 4 октября 2024

У режисера померла рідна людина, але він не наважувався про це розповісти раніше.

За блогера-втікача Олександра Волошина взялася поліція 4 октября 2024

Раміна Есхакзай розповіла, що зібрала матеріали, що доводять втечу Волошина за кордон, та передала до правоохоронних органів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше