Україна посіла друге місце в рейтингу дешевизни інтернету

17 ноября 2023

Україна посіла друге місце в рейтингу дешевизни інтернету

У Picodi представили результати дослідження про вартість і якість інтернету в різних країнах. Україна посіла друге місце в рейтингу доступності із середньою ціною в 6,1 дол (220 грн) на місяць.

Середня швидкість інтернету у світі становить 85 Мбіт/с. Швидкість у 100 Мбіт/с пропонується в 74 із 85 країн.  Аналіз також включив можливість підключення до інтернету на швидкості в 1 Гбіт/с за 20 дол (725 грн на місяць). Найбільша кількість провайдерів, які підходять під зазначений критерій, виявилися в Україні, Угорщині, Литві, Польщі та Словаччині. Пальма першості у Латвії через 1,2 Гбіт/с за менш як 20 дол на місяць.

На Філіппінах, у Коста-Ріці, Парагваї, Перу та Венесуелі інтернет на 1 Гбіт/с може коштувати близько 100 дол (3628 грн) або навіть більше.

Фото -  Picodi
Фото - Picodi

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Україна увійшла в ТОП-20 країн з дешевим мобільним інтернетом. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше