Українські інженери перетворили старий "Москвич" на баггі для ЗСУ

25 января 2023

Українські інженери перетворили старий "Москвич" на баггі для ЗСУ

За час цієї війни в Україні з'явилося чимало справді унікальних транспортних засобів, до яких можна віднести й усілякі баггі. Нещодавно один із таких автомобілів на основі Москвич-2141 показали у сюжеті "Суспільне Миколаїв".

Журналістам про незвичайний проект розповів власник майстерні Ігор. Над створенням першого прототипу працювали кілька місяців і вже днями машину готуються віддати українським військовим, які вже чекають на лінії фронту. Переробка старого радянського авто в пікап підвищеної прохідності коштувала приблизно 100 тисяч гривень.

suspilne.media
suspilne.media

При переробці автомобіль втратив всі свої "зайві" конструктивні елементи, які його обтяжували. Також автор зазначає, що плюс його баггі в тому, що у нього є кузов, а на аналогічних авто підвищеної прохідності такого кузова немає, через що вони поступаються цьому екземпляру в плані практичності.

Переобладнання проводили на онові машини військового, який і надав її. Авто також отримало спеціальне забарвлення, щоб в умовах його майбутньої експлуатації машина була менш помітною. На вимогу військових зробили місце під кулемет, а також майданчик для перевезення поранених та вантажів.

suspilne.media
suspilne.media

Даний автомобіль вже 13-й для майстрів у цьому боксі і на ньому вони зупинятися не збираються. В середньому на переобладнання авто йде 2-3 місяці, але все залежить від наявності грошей, матеріалів та призначення автомобіля.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про ще один унікальний автомобіль для ЗСУ. Йдеться про надлегку військову вантажівку.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше