Українські військові представили нову БМП власної розробки

26 июля 2023

Українські військові представили нову БМП власної розробки

В умовах сучасної війни доводиться бути максимально гнучким та винахідливим. Так іноді українські майстри створюють справжню бойову техніку з того, що, здавалося, вже не може допомогти нашим військовим. Так, нещодавно, на одному з бронетанкових заводів в Україні представили чергову "саморобку", з'єднавши корпус МТ-ЛБ та бойовий модуль БМ-7, повідомляє Мілітарний.

Поки що машину створили в одному екземплярі і про якесь серійне виробництво не йдеться. На думку експертів з військового порталу Militarnyi, своєрідне БМП було випущено вже під час воєнного стану. Це пояснюється тим, що на одному з бойових модулів вже немає пускової установки для протитанкових ракет "Стугна-П".

Оригінальний бойовий модуль БМ-7 має 30-міліметрову гармату ЗТМ-1, кулемет ПКТ та автоматичний гранатомет КБА-117. Управління всіма системами бойового модуля виведено на пульт керування, який може розміщуватись як у десантному відділенні, так і на місці командира машини в передній частині корпусу.

Також судячи з опублікованих кадрів МТ-ЛБ отримала покращене бронювання. Це пов'язано з тим, що базова броня МТ-ЛБ може захистити лише від невеликих уламків та автоматної черги. Зазначимо, що за час війни в Україні створили вже декілька цікавих саморобок на базі МТ-ЛБ, більшість з них вже встигли відмінно зарекомендувати себе не фронті.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лідер СКАЙ Олег Собчук отримав контузію в гримерці: ніколи не думав, що так може бути 5 октября 2024

Лідер СКАЙ Олег Собчук отримав контузію в гримерці: ніколи не думав, що так може бути Артист спантеличив шанувальників

Фахівці пропонують легкі ігри для розвитку вашого немовляти від 3 до 6 місяців 5 октября 2024

Розвиток малюка в перші роки життя — це важлива задача, яка потребує творчого підходу, адже гра — природний спосіб навчання дітей чогось нового. 

Інтерфейс смартфонів Samsung кардинально зміниться з виходом One UI 7 5 октября 2024

Інтерфейс смартфонів Samsung кардинально зміниться з виходом One UI 7

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше