Українським водіям полегшили виїзд до Норвегії

3 сентября 2023

Українським водіям полегшили виїзд до Норвегії – що потрібно знати

Вже з сьогодні, 1 вересня, в Україні починає діяти "транспортний безвіз" з Норвегією. Так, наразі українські перевізники мають право здійснювати вантажні перевезення без дозволів, про що повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

При цьому це нововведення торкнеться далеко не всіх. Так, щоб скористатися пільгами, вантажні автомобілі повинні відповідати екологічному стандарту не нижче за Євро-5. Також відомо, що новий режим руху діятиме як для двосторонніх, так і для транзитних перевезень.

На цей час спрощений режим руху діятиме щонайменше до 30 липня 2024 року, але якщо він покаже себе успішно, то його продовжать у майбутньому. Щоб скористатися можливістю перевезення вантажів без додаткових дозволів, перевізник повинен мати сертифікат про відповідність вантажівки екологічним стандартам Євро-5.

Якщо вантажівка має низький клас екологічності, то українські перевізники все ще можуть оформити 250 універсальних дозволів та 50 із/в третіх країн.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Леся Нікітюк показала в своїх обіймах голоторсого чоловіка з тату на всю спину. Фото 7 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує "лоскотати" цікавість своїх шанувальників. Зірка знову показалася в обіймах загадкового чоловіка.

У Києві затримали рецидивіста, який власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати 7 октября 2024

Власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати: у Києві затримали рецидивіста. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Сила Netflix: Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків 7 октября 2024

Сила Netflix. Суд зробив несподівану заяву щодо справи братів Менендесів, які вбили своїх батьків Кім Кардаш'ян закликала звільнити чоловіків з-під варти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше