Українці представили підводний човен, який невидимий для радарів

23 февраля 2023

Українці представили підводний човен, який невидимий для радарів

Компанія Highland Systems, яку заснували українські фахівці, представила прототип безпілотного підводного човна Kronos. Презентація відбулася на виставці IDEX-2023 в ОАЕ, повідомляє Гордон.

Kronos вміщує 11 осіб, має барокамеру і підводний вихід для дайверів. Є система дистанційного керування. Сонари, радари, системи зв'язку, камери нічного бачення та огляду на 360 градусів, електронний перископ, дають змогу човну вести патрулювання берегової лінії, ведення розвідки, евакуацію військових і атаку противника. Для удару передбачена система з 6-ма ракетами.

Човен розганяється до 50 км/год. Він наділений маневреністю. Можна рухатися в різні боки, обертатися навколо своєї осі для ухилення загроз. Робота на одному заряді - до 54 годин. А дальність ходу - до 1000 км.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні створили велодрон для ЗСУ. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше