Українці розкупили авто в салонах після нових податкових ініціатив уряду

26 июля 2024

Українці розкупили авто в салонах після нових податкових ініціатив уряду: що сталося

Останні зміни в законодавстві, що передбачають підвищення військового збору до 15% на нові легкові автомобілі, викликали справжній бум на авторинку України. 

Про це повідомило Auto-Consulting .

Згідно з інформацією генерального директора Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД) Олега Назаренка, вже в п'ятницю, 19 липня, і протягом першої половини суботи всі наявні автомобілі в автосалонах були розпродані. "Автосалони опустіли. Люди намагаються придбати машини, що є в наявності, щоб уникнути нових 15% податку. Проте цей сплеск попиту не триватиме довго, і замість очікуваного збільшення бюджетних надходжень уряд може зіткнутися з падінням продажів", – зауважив він. 

18 липня Кабінет Міністрів України ухвалив ряд законопроєктів, які передбачають підвищення податків на загальну суму 140 млрд гривень до кінця року, а також збільшення видатків на оборону та безпеку на 495,3 млрд гривень. Серед нововведень – введення військового збору у розмірі 15% на нові легкові автомобілі для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, за винятком осіб з інвалідністю, які отримують автомобілі для особистих потреб.  

Такий розвиток подій вже спровокував значну активність на авторинку, де покупці намагаються скористатися останніми можливостями придбати автомобіль без додаткових витрат. Тому, якщо ви плануєте купівлю автомобіля в цьому році, ми пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими авто за минулий місяць.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ракетні атаки на Україну: від чого залежить час підльоту ракет 16 сентября 2024

Ракетні атаки на Україну: від чого залежить час підльоту ракет

Забруднена вода з Десни вже дісталася Київщини: що відомо 16 сентября 2024

Забруднена вода з Десни вже дісталася Київщини: що відомо Основна концентрація забруднення – на Чернігівщині

По батькових слідах: 11-річний принц Джордж взяв перший урок пілотування 16 сентября 2024

Старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон, 11-річний принц Джордж взяв свій перший урок кермування повітряними суднами. Зазначається, що принц та принцеса Вельські підтримували його.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше