Українцям знову обіцяють нульове розмитнення авто, але є нюанс

13 июля 2023

Українцям знову обіцяють нульове розмитнення, але є нюанс

Днями народний депутат України Павло Бакунець, який є членом Комітету Верховної Ради з питань бюджету, повідомив про появу у ВР нового законопроекту. У документі йдеться про безмитну розмитнення автомобілів, які для своїх потреб завозять учасники бойових дій.

Народні депутати запевняють, що така ініціатива має спростити ввезення автомобілів для потреб українських сил оборони. При цьому йдеться як про машини, які військові можуть використовувати на фронті, так і про машини для особистого користування.

Бакунець упевнений, що законопроект стане ще одним кроком назустріч українським захисникам після дозволу реєструвати праворульні авто та повернення 30-денних відпусток. За даними видання Авто 24, йдеться про законопроект 9058, автором якого є депутатський

У документі йдеться про звільнення від податків автомобілів, які ввозять не лише учасники бойових дій, а й волонтери, а також деякі інші особи. Усі передбачені у законі громадяни матимуть змогу ввезти один автомобіль без оплати митних платежів.

При цьому продаж завезеного автомобіля буде неможливим протягом найближчих трьох років. Водночас у документі нічого не сказано про заборону на здачу автомобіля в оренду чи оформлення довіреності. Водночас законопроект не звільняє водіїв від сплати акцизу чи ПДВ.

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про законопроект, який дозволяв би українцям ввозити авто без сплати деяких податків.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Пермському краї РФ сталася потужна пожежа на нафтобазі 4 октября 2024

Вогонь охопив площу 10 тис. кв. метрів. На місці події працюють понад 60 пожежників та 19 одиниць техніки.

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

ЗМІ помітили підготовку Ірана до атаки Ізраїля 4 октября 2024

За різними оцінками аналітиків ринку, нафта подорожчає одразу на 5-20% у разі атаки на нафтові об'єкти Ірану.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше