В Ірану з'явився ударний дрон Shahed-191 з новою системою запуску

15 марта 2023

В Ірану з'явився ударний дрон Shahed-191 з новою системою запуску

В Ірану з'явився ударний безпілотник Shahed-191 з новою мобільною системою запуску. Заявлено, що він може літати на 1500 км з максимальною швидкістю 350 км/год. Про це розповів військовий експерт Олег Катков, повідомляє 24 канал.

"Вони свого часу збили американський RQ-170, який виконаний за технологією "Stealth" - "літаюче крило". І після того почали просто копіювати сам зовнішній вигляд цього дрона", - заявив він

Це є "культом карго". Тому як повторити зовнішній вигляд завдання не зі складних. А ось з електронікою, програмним забезпеченням і станцією управління справи йдуть складніше.

За словами Каткова, дальність польоту варто розцінювати не за можливістю БПЛА пролетіти певну відстань. А за можливістю тримати з ним зв'язок. Наприклад, у США використовують супутниковий зв'язок для нівелювання дальності від систем управління.

У Shahed-191 відбивається співпраця Ірану з Росією. Оскільки дрон схожий на російський "С-70 Мисливець". Він був розроблений і перебував у дослідних зразках.

 

"С-70 Мисливець" - фото Вікіпедія

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Іран показав дрон-камікадзе Shahed-149. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Іран скоротив присутність у Сирії - ЗМІ 24 апреля 2024

Іран вивів свої війська із південної Сирії, включно із провінцією Кунейтра і Дараа, які межують з Голанськими висотами.

Скандальна учасниця "Супермами" шокувала інформацією, що окупанти зробили з тілом її брата, який воював за Росію 24 апреля 2024

Скандальна учасниця "Супермами" шокувала інформацією, що окупанти зробили з тілом її брата, який воював за Росію Його застрелили у 2016 році

Олена Кравець поділилася результатом нової зйомки 24 апреля 2024

Колишня зірка Студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка доволі рідко постить у соцмережах фото себе, поділилася результатом нової зйомки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше