В Apple натякнули на підвищення цін на iPhone

9 февраля 2023

В Apple натякнули на підвищення цін на iPhone

Очільник Apple Тім Кук виступив на тематичній пресконференції про фінансові успіхи компанії. Під час промови перед інвесторами він заявив, що споживачі готові платити більше за кращий iPhone. Про це повідомляє bloomberg.

Кук підкріпив свої слова тим, що люди використовують цей смартфон для проведення платежів, управління розумними побутовими предметами і своїм здоров'ям, для зберігання банківських даних.

Варто зазначити, що і без такої надії про більше отримання прибутку в Apple не соромилися підвищувати вартість своїх продуктів. Для порівняння, iPhone X з 256 ГБ пам'яті в 2017 році коштував 1150 дол, зараз iPhone 14 Pro Max з 1 ТБ пам'яті коштує 1600 дол.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple працює над гарнітурою змішаної реальності. Вона несе репутаційні ризики, оскільки потрібно дуже добре постаратися, щоб переконати користувачів у потребі девайса вартістю 3000+ дол.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів 28 сентября 2024

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів. Подробиці і фото Причини загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше