В Амстердамі побудують перший будинок за допомогою 3D-принтера

20 июня 2014

Компанія DUS Architects з Нідерландів збирається побудувати в Амстердамі за допомогою 3D-принтера перший будинок. Як повідомляється на сайті організації, будівля буде побудована виключно з використанням технології тривимірної друку.

В якості матеріалу інженери планують використовувати біопластик, який можна повторно переробляти, подрібнюючи його в порошок.

Матеріал пластику містить рослинні компоненти, що дозволяє знизити негативний вплив на екологію регіону. Внутрішню обробку будинку також планується зробити з використанням тривимірного принтера.

В якості 3D-принтера фахівці використовують величезну установку, розміри якої в десятки разів перевищують розміри стандартного тривимірного верстата. Будинок планується, подібно старим будівлям голландської столиці, побудувати на набережній, архітектура якої ще з XVI століття відома своєю інноваційною спрямованістю.

Технічну документацію та підготовку до будівництва голландці планують завершити за три роки, ще по одному тижню друку займе кожен поверх будівлі.

Очікується, що висота одного поверху буде дорівнювати близько трьох метрів, а всього в будівлі буде три поверхи, не рахуючи приміщень під дахом.

При зведенні будівлі компанія DUS Architects використає і протестує найсучасніші технології тривимірної друку. У разі успішного завершення проекту інженери планують запустити міжнародну програму зі спорудження будинків з використанням технології тривимірної друку.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів 28 сентября 2024

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів. Подробиці і фото Причини загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше