В iPhone 2025 року приберуть майже всі камери - ЗМІ

27 июля 2024

В iPhone 2025 року приберуть майже всі камери - ЗМІ

Раніше ми вже публікували перші чутки про iPhone 17 Slim. Зараз інсайдер Мінг-Чі Куо роздобув нову порцію інформації про яблучний смартфон, на який варто чекати у 2025 році.

З точки зору позиціонування і ціни, iPhone 17 Slim стане повністю новим продуктом, що коштує на 100 дол дорожче, ніж iPhone Pro Max. Основна його відмінність полягатиме не в технічних характеристиках, а в унікальному дизайні, який не характерний для смартфонів Apple. Slim планується як найтонший телефон, який коли-небудь випускала компанія.

iPhone 17 Slim буде схожий з базовою моделлю iPhone, але його ключова особливість - наявність тільки однієї задньої камери, подібно до iPhone 8 і iPhone SE. Процесор також буде не найпередовішим: A19, тоді як потужніший A19 Pro буде використовуватися у версіях Pro і Pro Max.

iPhone 17 Slim хочуть оснастити 6,6-дюймовим OLED-екраном і вирізом Dynamic Island, характерним для поточних iPhone, 8 Гб оперативної пам'яті, алюмінієвою рамкою і фірмовим модулем 5G. Pro отримають 12 Гб оперативки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що екс-співробітник Apple назвав помилки власників iPhone.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Катя Репяхова показала своє дитяче фото з Віктором Павліком 30 сентября 2024

"Це твій майбутній чоловік, віриш?" Катя Репяхова показала дитяче фото з Віктором Павліком Вона була поціновувачкою творчості артиста з юних років

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше